Sydän- ja verisuonitaudit

360-healthcare_1140_338

Apollon sairaalan sydäninstituutti muodostaa yhden suurimmista ja kokeneimmista kardiologian ja sydän-, sekä thoraxkirurgian ryhmistä koko maailmassa. Instituutilla on vertaansa vailla oleva ennätys, suoritettuna yli 130 000 sydänkirurgista toimenpidettä. Instituutissa suoritetaan ohitusleikkaukset, monimutkaiset sepelvaltimoiden ohitusleikkaukset, kaikenlaiset läppävikojen operaatiot, sekä vastasyntyneiden ja lasten sydänkirurgiset toimenpiteet.  Menestykset ja tulokset ovat suoraan verrattavissa kansainvälisiin, parhaimmiksi tunnustettuihin yksiköihin. Vuosittain tuhansia ihmisiä ympäri maailman hakeutuu saamaan huippuluokan hoitoa, sinä voit olla yksi heistä.

Kardiologien ja kardiothorax- kirurgien sitoutuneisuus ja asiantuntemus sydänsairauksien hoidossa, tutkimuksessa ja ennaltaehkäisyssä on johtanut erittäin hyviin kliinisiin tuloksiin ja potilaiden parempaan elämänlaatuun. Kardio-thorax- operaatiossa hoidetaan elinten sisätauteja rintakehän alla, mukaan lukien sydämen ongelmia, keuhkosairauksia ja näiden liitännäistauteja.

MinHeart

Interventionaalista kirurgiaa suorittavat globaalisti huippukoulutetut, kokeneet ja asiantuntevat alan erityisspesialistit. Sinuakin hoitava instituutti on suorittanut yli 85 000 sydämen pallolaajennusta ja yli 50 000 sepelvaltimoiden pallolaajennusta. He huolehtivat myös korkean riskin potilaista ja heistä, joille on tarpeen suorittaa useamman suonen operaatio yhdellä kertaa. Erikoisspesialistit käsittelevät myös erilaisia ​​verisuonien poikkeavuuksia ja verenkierron ongelmia, mm. subclavian, suoliluun, reisiluun ja kaulavaltimon pallolaajennukset ja stentit, sekä muut verisuonioperaatiot ja aneurysmien korjaukset.

Tiettyjä sydänsairauksia voidaan hoitaa ilman myös kirurgista toimenpidettä. Potilailla, joilla on reikä sydämessään, eteisen väliseinän reikä (ASD) tai avoin valtimotiehyt, voidaan tehokkaasti hoitaa mm. Buttonilla, Amplatzerin laitteella tai okkluusiolla.Keskuksien osastot ovat omistautuneet sydänsairauksien hoitoon. Sinulla on oma hoitaja, joka on vain sinua varten. Vierelläsi on Doppler- ultraäänilaite, kaikukardiojärjestelmä, jatkuva hapensaanti on turvattu, infuusiopumput, defibrillaattori, ilmanvaihtojärjestelmä, tarpeen mukaan invasiivisen ja ei- invasiivisen paineenseurantajärjestelmä, väliaikainen sydämentahdistin (ulkoinen tai laskimonsisäinen), aortan sisäinen pallopumppu, ABG, (Blood Gas Machine) huolehtimassa verikaasuista ja elektrolyyttejä analysoiva laite. Olet todella hyvissä ja ammattitaitoisissa käsissä. Sinusta huolehditaan parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Da-Vinci_690x332

DaVinci-robottikirurgia

YouTube-linkki: DaVinci-robottikirurgia

Elektrofysiologisia tutkimuksia on käytetty vuosikymmeniä arvioidessa sydämen rytmihäiriötä ja saamaan perustietoa niiden mekanismeista. Kammiovärinä on yleisin syy äkilliseen sydänkuolemaan. Elektofysiologisten tutkimuksien jälkeen, jos äkkikuoleman riski on suuri, potilaalle voidaan tarvittaessa asentaa implantoitava defibrillaattori (ICD) henkeä pelastavaksi turvaksi. Apollon sairaalalla on myös erinomaiset valmiudet monipistetahdistukseen sydämen vajaatoiminnasta ja laajentuneesta kardiomyopatiasta kärsiville. Myös kaksipuolista tahdistusta on käytetty ajoittaiseen eteisvärinään.

ICD_690x400