Kokemuksia BLK-sairaalasta

Vatsalaukusta säästettiin 30%, Helsingissä olisi otettu kokonaan pois – Markun kokemuksia suomalaisesta ja intialaisesta syöpähoidosta 2014

Helsinkiläinen syöpälääkäri väitti, ettei keuhkoja pysty sädettämään – Arton kokemuksia suomalaisesta ja intialaisesta syöpähoidosta 2014

Sama Arton haastattelu, mutta lyhennetty versio.

Klikkaa tästä lisätietoa: Syövän hoito BLK-sairaalassa

Kokemuksia BLK-sairaalasta

Nämä haastattelut ovat kuvattu Delhissä keväällä 2014. Kokemuksia BLK-sairaalasta sivu videoineen on tarkoitettu jakamaan tietoa, ettei kannata luottaa ensimmäisen vastaantulevan syöpälääkärin mielipiteeseen. Syöpätaudit ovat maailman tutkituin lääketieteen ala ja ottaa aina vuosia saada uusin hoito-osaaminen Suomen hoitokäytäntöihin. Tästä esimerkkinä Docratesin johtavan ylilääkärin kommentti: ”Olen varma, että he (julkinen sektori) ottaisivat geeniprofiloinnin käyttöön heti, jos joku vain maksaisi sen” (Lähde: Mediuutiset, Anna Niemelä, 21.8.2013).

Perinteisellä gantry-tyyppisellä sädehoitolaitteella ei sädetetä Suomessa yleisesti kuin yksittäisiä kasvaimia keuhkoissa, koska laitteen säde tuhoaa myös tervettä kudosta. Cyberknife VSI robottisädekirugia laite osaa seurata keuhkoissa olevia kasvaimia hengityksen mukana, jolloin minimoidaan terveen kudoksen vahingoittuminen (Cyberknife videoita).

Kokemuksia BLK-sairaalasta – tiedon jakaminen näistä kokemuksista on erittäin tärkeää! Suosittele ja jaa tätä sivua, kiitos! Näin rohkaiset ja tsemppaat suomalaisia vaatimaan kunnon tutkimuksia sekä yksilöllistä hoitoa itselleen niin Suomessa, kuin ulkomaillakin.


Hintavertailu BLK vs Docrates. Tämä ei ole hintatakuu hoidon kokonaissummasta.

Markku

Haastattelu