Hotellimajoitus sairaalan läheltä

Medifi järjestää sinun tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopivan majoituksen sairaalan läheltä. Voit myös vointisi ja toiveidesi mukaan yhdistellä eri vaihtoehtoja, esimerkiksi hoitojesi ajan asut erittäin mukavasti lähellä sairaalaa CROWNE PLAZASSA ja viikonlopun viettoon voit valita LEELA PALACEN, Edenin kaltaisen paratiisin.

Hotellimajoitus sairaalan läheltä – majoitusvaihtoja on useita, joista yhdessä voimme valita oikean vaihtoehdon. Huomioon otamme kustannustason, sijainnin, matkan keston, hoitotarpeen ja muut tarvittavat tekijät, jotta majoitus palvelisi mahdollisimman hyvin juuri sinua.

CROWNE PLAZA OKHLA – Medifi suosittelee!

CrownePlasa2

Viiden tähden luksusta ja unohtumatonta hemmottelua kohtuuhinnalla.  Astuessasi sisään kuohuvan vesiputouksen ohi marmorilattialle kattokruunujen alle ja tutustuessasi tehokkaaseen, ystävälliseen ja huomioivaan henkilökuntaan, unohdat olevasi matkalla. Täällä tunnet olevasi kuin kotonasi ystävien kanssa. Huoneet ovat suuria, siistejä ja varustettu mukavuuksin. Kylpyhuoneesta avautuu haluttaessa näkymä muualle huoneeseen. Laadukkaat sängyt ja petivaatteet ovat yksi monista hotellin ylpeyksistä. Voit esim. valita itsellesi sopivat tyynyn lukuisista vaihtoehdoista. Huonepalvelu on erittäin ystävällinen, luotettava ja tehokas.

Ravintola Edesia on nimetty roomalaisen ruoan jumalattaren mukaan. Edesiassa on kiillotettu puulattia, marmoroidut seinät, oma baari ja elävä, avoin keittiö. Valittavana on valtava määrä intialaisia ja länsimaalaisia ruokia. Ravintolasta on suora käynti uima- altaalle ja voit nauttia herkkuja myös altaan äärellä. Jos haluat kokeilla jotain erilaista, pääravintola ChaoBella tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen kiinalaista ja italialaista keittiötä. Erittäin tasokas Show-keittiö ei jätä ketään kylmäksi ja jättää sinut ihmettelemään pyörähtääkö käsissäsi haarukka vai syömäpuikot.

Crowne Plaza Okhla on erinomainen valinta terveysmatkailijalle, kuin koti kaukana kotona harmonisen ystävyyden ympäröivänä.

LEELA PALACE – Kuninkaallista tunnelmaa

Leela2

Leela Palace on mahtava, innostava ja yksi suurista maamerkeistä New Delhin diplomaattialueella. Hotelli on legendaarinen, palatsityylinen ja yksi maailman upeimmista monumenttihotelleista, joka antaa tärkeän arkkitehtuurisen julkilausuman massiivisella komeudellaan. Sen arkkitehtuuri on saanut vaikutteita Sir Edwin Lutyensin nerokkuudesta ja Madhu Nairin taiteellinen koristelu korostaa tasojen hienostuneisuutta. Leela Palace kuvastaa maailman suuria palatseja, jossa huokuu henkeäsalpaava visio erinomaisesti toteutettuna. Tämä on nähtävä ja koettava.

Alla olevan täsmähaun avulla saat lisätietoja hotelleista – kirjoita hakukenttään esim. CROWNE PLAZA OKHLA