Geeniprofilointi

GeneHosp

Uuden sukupolven hoitomahdollisuus geeniprofiloinnista luotettavasti

Faktat:

  • Ei tarjota Suomen julkisessa terveydenhuollossa kustannussyistä.
  • Yksityinen toimija, Syöpäsairaala Docrates toimittaa näytteet Yhdysvaltoihin tutkittavaksi (http://carismolecularintelligence.com/).
  • Medifi uutena toimijana on tuonut kustannuksiltaan huomattavasti edullisemman, vastaavan vaihtoehdon Suomalaisille.
  • Kansainvälisen tiedon ja kokemuksen perusteella geeniprofiloinnin hyöty esim. syövän hoidossa on kiistaton.

 

Suomen johtavien syöpälääkäreiden kommentit geeniprofiloinnista:

Tyksin syöpätautien klinikan ylilääkäri, Professori Heikki Minn:

”On selvää, että otamme geeniprofiloinnit heti käyttöön, kun niiden tehon voi tyhjentävästi osoittaa. Palveluntarjoajat eivät pysty vielä perustelemaan, että geeniprofilointi ja sen tarjoama hoito varmasti tehoaisi”. ”Meillä on se ero Docratekseen, että meidän tulee osoittaa hoidon olevan kustannustehokasta eli hoitoa, jolla voidaan vaikuttaa potilaan elinaikaan tai elämänlaatuun edullisesti”. (Lähde: Mediuutiset, Anna Niemelä, 21.8.2013)

Yksityinen syöpäsairaala Docrates, johtava ylilääkäri Timo Joensuu:

”Olen varma, että he (julkinen sektori) ottaisivat geeniprofiloinnin käyttöön heti, jos joku vain maksaisi sen”. (Lähde: Mediuutiset, Anna Niemelä, 21.8.2013) ”Geeniprofilointien korkeaan hintaan nähden ajatellaan, ettei näyttö ole tarpeeksi vahvaa. Toisaalta kansainvälisissä tutkimuksissa on osoitettu, että geeniprofilointien avulla voisi säästää, kun kalliita täsmälääkkeitä ei käytettäisi turhaan”. (Lähde: Mediuutiset, Anna Niemelä, 21.8.2013)

Geeniprofilointi voi helpottaa lääkevalintaa

Docrateen johtavan ylilääkärin Timo Joensuun mukaan geeniprofilointiin perustuvan hoidon teho voi joissakin tapauksissa olla huomattavasti parempi kuin perinteisesti aloitetun hoidon. Kun yleensä uusia hoitoja ja lääkkeitä kokeillaan syöpäpotilaille, joille mikään tavanomainen hoito ei enää tehoa, geeniprofilointien kanssa kannattaa Joensuun mielestä toimia toisin. ”Jos syöpä on laajasti levinnyt ja sitä on hoidettu monilla lääkkeillä, solut ovat hyvin heterogeenisiä ja niille voi olla kehittynyt vastustuskyky monia lääkkeitä kohtaan. Silloin geeniprofiloinninkin tarjoamat mahdollisuudet ovat usein vähäiset”. Docrateessa on Joensuun mukaan saatu täydellisiä hoitovasteita, kun geeniprofilointi on tehty heti syöpädiagnoosin jälkeen. Esimerkiksi levinnyttä suolistosyöpää sairastavalle potilaalle valittiin kahdesta vaihtoehtoisesta lääkkeestä oksaaliplatiini, koska geeniprofilointi osoitti irinotekaanin todennäköisesti tehottomaksi kyseiselle potilaalle. ”Potilas sai täydellisen hoitovasteen, ja kolmen hoitokerran jälkeen syöpäpesäkkeiden aktiivisuus hävisi. Hoidon aloituksesta on yli vuosi, eivätkä syöpäpesäkkeet ole aktivoituneet”. (Lähde: Mediuutiset, Anna Niemelä, 21.8.2013)

VARMUUTTA HOITOSUUNNITELMAASI JA MAHDOLLISUUS RISKIEN HALLINTAAN TÄYSIN UUDESTA NÄKÖKULMASTA.

Medifi auttaa selvittämään miten voit hyötyä geeniprofiloinnista. (Huom. geeniprofilointi ei automaattisesti takaa hoidon olevan tehokasta.) Geeniprofiloinnin kulku:

  1. Yhteydenotto Medifiin p. +358 (0) 400 322 038, +91 9650 670 384 (Suomenkielinen asiantuntija) tai mika.heinonen@medifi.fi
  2. Tilanteen ja soveltuvuuden kartoitus, mahdollisuuksien esittely, sekä infopaketin toimitus
  3. Päätettyänne käyttää mahdollisuuden geeniprofilointiin, teemme asiakasprofiilin.
  4. Ohjeistus näytteenottoon
  5. Näytteiden toimitus tutkimuslaitokseen, mistä tulokset tulevat n. 30pv sisällä
  6. Tuloksien tulkinta sekä hoitosuositus aina erikoislääkärin toimesta

Yhteystiedot

Linkki: carismolecularintelligence.com
Linkki: mycancer.com
Linkki: Kauppalehti 26.03.2013
Linkki: www.suolistosyovanpolku.fi

Geenip_hinnoittelu

Maksuvaluuttana Intian rupee (€-hinnat ovat noin hintoja) Medifi pidättää oikeuden muutoksiin.